Fotoshoot met Joram Krol

Stadsfotograaf Joram Krol, vooral bekend van zijn spontane straatportretten, nam EPIC mee op stadssafari. 

Wat eigenlijk een repetitiedagje zou zijn, mondde uit in een uitgebreide fotoshoot. Op een zeer koude winterdag in december is de band door de provincie getoerd, op zoek naar een mooi decor voor nieuwe foto’s.

De eerste foto maakten we met de voeten in de klei, ergens in de buurt van Kloosterburen. Met een mooie hoofdrol voor toetsenist Robert Bosscher, schoot Joram de eerste platen. Vele mooie ideeën en prachtige (veelal zwart-wit) kiekjes volgden.

Na afloop verscheen nog een leuke Facebook post van Joram over de gezellige dag met EPIC:

Schermafbeelding 2018-01-16 om 23.23.03
Facebook Joram Krol

Benieuwd naar het resultaat? Je vindt de foto’s van de fotoshoot hier.