De laatste repetities zijn een feit

Practice makes perfect. En perfectie is waar EPIC naar streeft! Na maanden lang repeteren – laten we hier niet verder over uitweiden – zijn de allerlaatste repetities in zicht.

Ja, echt waar!

En mocht je nou denken: goh, wat hebben die lui al die tijd lopen uitvreten in hun repetitiehok te Kloosterburen? Dan kunnen we alvast een kleine tip van de sluier oplichten. Naast soep, frietjes en pizza eten, hebben we zowaar ook nog wat luttele uren besteed aan het in elkaar zetten van 3 te gekke sets van ongeveer een uur (serieus!). Om jullie alvast ontzettend nieuwsgierig te maken, hier nog wat andere EPIC facts:

We hebben een aantal te gekke medleys in elkaar gedraaid, van hip hop tot happy hardcore en van 90’s tot de allerlaatste radio hitjes.

We hebben geoefend met in-ears en de monitoring die we straks gaan gebruiken on stage. Geluidsman Hans Leegte leent ons hiervoor naast zijn geluidsapparatuur ook zijn hele huis inclusief proviand.

Drummer Wieger heeft een super hippe drum pad aangeschaft waarmee hij de bruutste beats kan produceren. 

Geluidenman Ramon heeft nachten gespendeerd aan het vinden van de juiste sounds bij de juiste nummers. Oja, en hij heeft ze gevonden! Ze zaten in zijn nieuwe Tyros 5.

Onze laatste repetieweken gaan we gebruiken voor het finetunen van de sets en voor het opstellen van een epic lichtplan voor onze shows. Dit laatste laten we over aan Mark Leegte. Hij is druk in de weer met laserguns, rookmachines, vuurwerkkanonnen, regengordijnen en bellenblaas machines.

Stay tuned!