Wat krijg je als je een band en licht- en geluidstechnici 3 dagen opsluit in een boerderij?

Na maandenlang repertoire bouwen heeft EPIC afgelopen weekend voor het eerst een openbaar try-out concert gegeven voor potentiële boekers en vroege fans. De toon is gezet en de eerste boekingen zijn in aantocht!

Het weekend van vrijdag 9 t/m zondag 11 maart sloten de bandleden en de vaste licht- en geluidstechnicus van EPIC zich op in een boerderij in the middle of nowhere. Hier is drie dagen lang hard gewerkt aan podiumpresentatie, het perfecte lichtplaatje, monitoring en een try-out voor genodigden als grote afsluiter.

40081073284_192ba742bc_o
Try-out concert

De reacties uit het publiek waren overweldigend! De eerste boekingen druppelen binnen en we kunnen met zijn allen terugkijken op een zeer geslaagd en leerzaam weekend. Zo hebben we bijvoorbeeld geleerd dat een broodje banaan geen broodje aap is, hoe je dezelfde mop tien keer kunt vertellen zonder dat het minder grappig wordt en weten we eindelijk wie van ons de grootste bofkont is.