Biografie

Een groot podium, indrukwekkende (licht)show en muziek die retestrak in elkaar zit. Een harde bas die niet alleen de vloer waarop je staat, maar ook die halve liter bier in je hand laat trillen. Van kippenvel tot dansen op de eerste rij. Wanneer ben jij voor het laatst naar een tof concert geweest?

EPIC is een concert spektakel dat het publiek meeneemt op een muzikale reis door verschillende stijlen en tijden. Zeven enthousiaste, getalenteerde muzikanten – uit alle hoeken van het land – brengen ambachtelijke livemuziek. Aangekleed met een spetterende lichtshow.

 

“We zijn geen coverband, maar een concertband” – Peggy, zangeres

concert-768722_1920.jpg

Met ambachtelijke live muziek bedoelen we échte muziek, gemaakt door muzikanten met liefde voor hun vak. Geen playbackshow, maar 100% live muziek zoals live muziek van oorsprong bedoeld is. Hoewel EPIC een band is met een te gekke show en een hoog entertainment gehalte, ligt de nadruk op het maken van muziek. Niet de standaard ‘coverband voor al uw feesten en partijen’, maar een concertbeleving zoals je ze vaak in de grote concertzalen en op grote festivals tegenkomt.

Liefde voor muziek, jeugdig enthousiasme, perfectionisme en een flinke dosis plezier is dan ook wat deze dynamische groep verbindt, en dat zie en hoor je terug op het podium.

 

Epic

/’ɛpɪk/

adjective

  1. of unusually great size or extent:
    ‘a concert of epic proportions.’
  2. Slang. spectacular; very impressive; awesome:
    ‘Their music is epic!’

adverb

  1. Slang. very; extremely:
    ‘That was one epic show!’