Presskit

Bedankt voor je interesse in EPIC! Om het jou wat makkelijker te maken, hebben we een presskit samengesteld met daarin alle info en materiaal die je nodig hebt om een compleet beeld te vormen over wat EPIC is.

Biografie

Een groot podium, indrukwekkende (licht)show en muziek die retestrak in elkaar zit. Een harde bas die niet alleen de vloer waarop je staat, maar ook die halve liter bier in je hand laat trillen. Van kippenvel tot dansen op de eerste rij. Wanneer ben jij voor het laatst naar een tof concert geweest?

EPIC is een concert spektakel dat het publiek meeneemt op een muzikale reis door verschillende stijlen en tijden. Zeven enthousiaste, getalenteerde muzikanten – uit alle hoeken van het land – brengen ambachtelijke livemuziek. Aangekleed met een spetterende lichtshow.

“We zijn geen coverband, maar een concertband” – Peggy, zangeres

Met ambachtelijke live muziek bedoelen we échte muziek, gemaakt door muzikanten met liefde voor hun vak. Geen playbackshow, maar 100% live muziek zoals live muziek van oorsprong bedoeld is. Hoewel EPIC een band is met een te gekke show en een hoog entertainment gehalte, ligt de nadruk op het maken van muziek. Niet de standaard ‘coverband voor al uw feesten en partijen’, maar een concertbeleving zoals je ze vaak in de grote concertzalen en op grote festivals tegenkomt.

Liefde voor muziek, jeugdig enthousiasme, perfectionisme en een flinke dosis plezier is dan ook wat deze dynamische groep verbindt. En dat zie en hoor je terug op het podium!

Beeldmateriaal

Onderstaande foto’s zijn in HQ te downloaden vanaf deze pagina.

 

 

 

Muziek

Meer audio demo’s coming soon…

Contact

Contactformulier: klik hier
E-mail: info@partyenco.nl
Tel: 06-52042602 – Hans Leegte

(Social) Media

Facebook: www.facebook.com/bandepic

Instagram: www.instagram.com/bandepic

Website: www.epicband.nl

Website